Begeleiding bij opvoedingsvragen

Tijdens de echtscheiding kan je je zorgen maken over je kinderen. Alles wat voorheen vanzelfsprekend was, lijkt nu te gaan wankelen.
Er kunnen vragen ontstaan over je opvoeding van je kinderen; waar doe je goed aan? Bijvoorbeeld; Moet je regels hetzelfde houden, of juist soepeler worden? Moeten regels bij ouders het zelfde blijven? Hoe reageer ik op de emoties van mijn kind?

Ook na de scheiding kan opvoeden soms lastig zijn. Als alleenstaande ouder is het anders dan in een gezin. Je kan je onzeker voelen over allerlei zaken rondom je kind.
Als partners ga je uit elkaar, maar ouders blijf je samen. Hoe doe je dat nou; opvoeden door 2 verschillende mensen op 2 verschillende plaatsen? Je kind opvoeden met een andere ouder waar het contact misschien niet goed mee loopt, omdat er nog veel dingen dwarszitten vanuit de scheiding?

Als er weer een nieuwe liefde in je leven komt en jullie misschien een samengesteld gezin gaan vormen, komen er weer hele nieuwe uitdagingen en vragen op je af.

Je kan met al je vragen terecht bij Marion, onze kinderpsycholoog. Zij begeleidt al jaren ouders in deze situaties.
En niet op al je vragen zijn standaardantwoorden te geven, maar het kan fijn zijn als er iemand met je meekijkt / mee denkt.

Neem gerust contact met ons op om je zorgen te delen en te bespreken welke hulp jij wilt!