Gratis Ebook over echtscheiding

[activecampaign form=7]

 

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven als je geen mail meer wilt ontvangen. We hebben een hekel aan spam, jouw gegevens zijn veilig bij ons.


Denk je erover om te gaan scheiden?

Worstel jij met de volgende zorgen:

 

Hoe zou het voor je zijn als je beter:

Je vindt antwoorden in het gratis e-book over echtscheiding:

Meer grip op je scheiding, gouden adviezen om jou en je gezin
door deze emotionele periode heen te helpen!

 


Het e-book is geschreven door onze coach – familiemediator Yvonne Floor:

“Als familiemediator heb ik de afgelopen 16 jaar veel ouders begeleid bij hun echtscheiding.  Ik weet hoeveel invloed echtscheiding op kinderen kan hebben”.

Ik heb dit e-book over echtscheiding geschreven om jou meer kennis te bieden, zodat je jezelf en je partner beter begrijpt.

En zodat je je kinderen beter kunt ondersteunen in deze moeilijke periode, zodat je zoveel mogelijk de schade van scheiden kan beperken!


 Dit zeggen lezers over het e-book:

Hester (moeder van 2 dochters):
“Makkelijk te lezen, helder, praktisch en helpend!”

Michael (vader van 2 jongeren):
“Het e-book over echtscheiding en de tips in de vervolgmails zijn handzaam en helder. Zeker niet van dat vage gezwets waar heel veel van beschikbaar is. Down to earth, concrete handreikingen en oprecht. Marion komt op me over over als deskundig en ervaren”

Inge (moeder van 2 pubers):
“Een mooi en herkenbaar e-book, het raakt me echt. Ik heb het gevoel dat je me begrijpt, dat je het zelf hebt doorleeft maar ook echt een prof bent die praktisch (!) en objectief kan helpen.”


[activecampaign form=7]

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven als je geen mail meer wilt ontvangen. We hebben een hekel aan spam, jouw gegevens zijn veilig bij ons.