Training en advies

Mediation Groep Twente verzorgt op vraag allerlei trainingen en workshops  voor professionals. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor teambuilding om het in praktijk brengen van doelstellingen binnen uw organisatie weer op één lijn te krijgen. Of om met behulp van conflictmanagement mogelijke problemen te voorkomen. Afhankelijk van uw vraagstellingen kunnen wij verschillende programma’s op maat aanbieden. Ook voor advies op dit gebied kunt u bij ons terecht.

Begeleide intervisie voor mediators

Yvonne Floor begeleidt op aanvraag intervisiegroepen voor mediators. Opgave hiervoor kan door rechtstreeks contact met ons op te nemen of via de site van de NMV (Nederlandse Mediators Vereniging).

Masterclasses voor (advocaat)Mediators

In september 2017 starten we met een aantal masterclasses voor mediators: in samenwerking met Mediation Groep Oost- Nederland (MGON) hebben we een aantal onderwerpen uit het mediation-leven gegrepen, die voor elke mediator herkenbaar zijn. Waar het aankomt op vaardigheden die je niet uit de boeken leert maar je vooral eigen kunt maken door te leren van ‘oude rotten uit het vak’. De tips en trucs voor alle situaties waarin je het even niet meer weet!

Yvonne Floor en Diny Veldhuisen, samen goed voor meer dan 35 jaar ervaring in het mediation- en trainersvak, hebben een aantal veel voorkomende mediationsituaties verwerkt in een reeks van file-vrije masterclasses. Buiten de files om en met een gevulde maag en een hoofd vol inspiratie en hernieuwde motivatie terug naar je eigen praktijk! Leren met en van elkaar, oefenen, herkenning vinden, lachen en vooral: relativeren!

Meld je nu aan voor onze eerste masterclass:  “Reddingsboeien”

Wat doe je als het (mediation)schip dreigt te stranden of er muiterij dreigt? Hoe krijg je beweging in je vastzittende mediation?

7 december 2017 13.30 – 18.30 uur

Kosten  € 215,00 excl. BTW.

De kosten zijn inclusief een eenvoudige maaltijd, zodat je met een gevulde maag op je gemak terug kunt reizen naar huis.

4 PE punten in aanvraag

Lokatie:
Langelermaatweg 119
7553 JG Hengelo (O)
Tel. 074-7505285

Onze praktijk ligt 5 minuten lopen van het NS Station en 5 minuten rijden vanaf de snelweg.
Je kunt je hier aanmelden, je ontvangt van ons dan een inschrijfformulier en aanvullende informatie over de workshop.

Bij voldoende belangstelling staan de volgende masterclasses op stapel:

Masterclass Jeuk en nekharen (09-01-2017)
Hoe ga je in de praktijk om met moeilijke mensen.

Masterclass De waterval en het ijsblok (15-02-2018)
Hoe krijg je de prater aan het luisteren en de luisteraar aan het praten?

Masterclass Het onderbuikgevoel (14-03-2017)
Je voelt aan alles dat ‘iets’ niet klopt. Wat nu? Wat doe je (niet) als er iemand met rare trekjes bij je aan tafel zit?

Maak gebruik van de 10% vroegboekkorting wanneer je je meer dan één maand voor de geplande datum aanmeldt en betaalt. Of meld een collega aan die deze nieuwsbrief niet heeft gehad. Komen jullie beiden, dan ontvang je allebei 10% korting!